Szatirikus animációs sorozat szereplőjévé válik a királyi család

Animációs tévésorozat készül a brit uralkodócsaládról, és az ötletet nem mástól származik, mint attól a Gary Janetti-től, aki egyebek mellett a Family Guy-szériát készíti és anno a Will & Grace sorozatot tévére álmodta. Az ötletgazda a készülő The Prince, (A herceg) forgatókönyvírója és executive producere is egyben, mivel a sorozat Janetti királyi házzal foglalkozó, szatirikus Instagram-oldalának tartalmán alapszik, amelynek 900 ezer követője van.

A produkció a hatéves György herceg nézőpontjából mutatja be a leghíresebb brit családot az HBO Max streamingszolgáltató kínálatában - számolt be róla a BBC News.

A cikkből az is kiderült, hogy a szatirikus hangvételű sorozathoz számos világsztár kölcsönzi a hangját: Harry herceget Orlando Bloom szólaltatja meg, feleségét, Meghan Markle-t pedig Condola Rashad. Lucy Punch hangján szólal meg Kate Middleton, az angol komikus-színész Tom Hollander hangján Fülöp herceg és Károly herceg, Frances De La Tour lesz II. Erzsébet királynő és Iwan Rheon Vilmos herceg szinkronhangja. György herceg inasát, Owent Alan Cumming alakítja majd a rajzfilmben.

Az író szerint a rajzfilmbéli György herceg előszeretettel beszél majd ki a nézőkhözForrás: AFP/Matt Porteous

A májusban induló HBO Max könyvtárában a WarnerMedia olyan tartalmai szerepelnek, mint A trónok harca, Jóbarátok és Agymenők. Ezért nem meglepő, hogy Janetti egy Trónok harca hivatkozással válaszolt, mikor megkérdezték, mit is várhatnak a nézők A hercegtől: „Teljesen odavagyok, hogy egy olyan sorozatot készíthetek az HBO Max-nak, amiben megint egy olyan családról van szó, akik ádázul küzdenek a trónért."

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek