Tavaly ez az apró ország lett az egyik legkedveltebb úti cél

  A közép-amerikai kis ország, Belize új turisztikai mérföldkőhöz ért 2019-ben. A Belize Turisztikai Igazgatóság szerint tavaly több mint félmillió turista érkezett az országba. 2019-ben összesen 503 177 ott éjszakázó vendéget fogadtak Belize-ben, ami 2,8 százalékos növekedést mutat a 2018-ban érkezett, 489 261 vendégeskedő turistához képest – írja a Breaking Travel News.

  Elképesztő színek fogadják az ide látogatókatForrás: hunterfoy/Pixabay

  A cél az, hogy 2030-ra elérjék az 556 ezres látogatószámot, ami azért is rengeteg, mert Belize lakóinak száma jelenleg 374 ezer.

  Ezt a kiváló eredményt számos tényezőnek lehet tulajdonítani, ideértve a marketing-kezdeményezéseket, amelyek Belize-t népszerűsítik, és fokozott együttműködést folytatnak a helyi és nemzetközi partnerekkel is.

  Maja romok itt is bőségesen találhatókForrás: Dennis Jarvis from Halifax, Canada/Wikipedia

  A Belize-be irányuló közvetlen nemzetközi járatok számának jelentős növekedése, valamint az ország turisztikai erőforrásainak és célállomásainak fejlesztése szintén szerepet játszik abban, hogy ez az apró ország egyre népszerűbb úti céllá válik.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek