Már nem láthatja Meghan és Harry viaszszobrait a királyi családban

Már el is távolították Sussex hercegének és hercegnőjének, azaz Harrynek és Meghannak a viaszfiguráit a londoni Madame Tussauds panoptikumból, a királyi család többi tagja mellől – írja a BBC. A pár a királynő és az Edinburgh-i herceg mellett állt, Kate-tel és Vilmossal átellenben.

Harry és Meghan a királyi pár másik oldalán álltakForrás: Schweiz41/Wikimeida Commons

Steve Davies, a panoptikum ügyvezető igazgatója szerint Harry és Meghan a múzeum legnépszerűbb figurái voltak.

Mi így reagáltunk a meglepő hírre, mely szerint Sussex hercege és hercegnője visszalépett az uralkodói tevékenységektől. A mai naptól Meghan és Harry figurái már nem láthatók a királyi család tagjai között – mondta.

Davies hozzátette, hogy a pár fontos részét képezi a Madame Tussauds Londonnak, ezért érdeklődve várják, mit tartogat számukra a jövő.

Meghan Markle viaszfiguráját a panoptikum a szupersztárok között is megjelenítette, ezzel is jelezve, hogy nem a királyi család révén, hanem sztármúltja miatt került ideForrás: www.madametussauds.com/London

A múzeum nem közölte, hogy hová helyezik a pár viaszfiguráit, miután a herceg és a hercegné szerdán bejelentette, hogy az Egyesült Királyságban és Észak-Amerikában fognak kétlaki életet élni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek