Egykori csokigyár helyén nyílt négycsillagos hotel

A napokban nyitotta meg kapuit a vendégek előtt Szerbia legújabb négycsillagos hotelje, a Mona Plaza. A szálloda különlegessége, hogy egy valamikori csokigyár helyén alakították ki, és a vendégek továbbra is megkóstolhatják az itt készült édességeket. 

A hagyományos csokikból most is lehet enni - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: White Smoke

A hotelben működik egy Šonda elnevezésű cukrászda, ami a valamikori csokigyárról kapta a nevét. Itt lehet megkóstolni a hagyományos csokoládékat és egyéb édességeket. Működik továbbá egy rusztikus megjelenésű, nem mindennapi berendezéssel felruházott étterem is, ami szintén a valamikori gyár hangulatát idézi fel. Hagyományos szerb ételeket készítenek itt a vendégeknek.

A hotel Belgrád, Dorćol elnevezésű városrészében található. Összesen 170 szobával illetve apartmannal rendelkezik, van egy óriási konferenciaterme és saját földalatti parkolóháza is. A turistáknak fontos szempont lehet, hogy a közelben található a Kalemegdán, amit már virtuális idegenvezetővel is megismerhetnek, valamint a Duna-part is, ahol télen is befizethet egy hajókirándulásra. Nincs messze a város sétánya sem, ahogy a kávézói és klubjai is könnyen megközelíthetők a szálláshelyről. Belgrád éjszakai, balkáni hangulatáért szintén nem kell messzire menni. A hotel kiépítése még nem fejeződött be teljesen. Jövőre wellness- és fitnessközponttal is gazdagodik a létesítmény - tudtuk meg a szerb Turistički Svet magazin híréből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek