Múlt század eleji luxusutazást tehet az Orient Expresszen

  Az Orient-Express neve összefonódott a luxussal, a nosztalgiával és persze a kalandokkal, a járatot üzemeltető társaság pedig jövő tavasszal nem mindennapi időutazást ígér a '20-as évek és a persze a festői környezet rajongóinak.

  A "titkos", korhű Orient Expressz, melyet különleges alkalmakra tartogatnakForrás: Simon Pielow/wikipedia.org

  2020. március 27. és 29 között Londonból Velencébe száguld a legendás járat, majd vissza, Ausztria, Svájc, Franciaország és az Alpok festői tájain keresztül. Az utasok az olasz városban a Belmond Hotel Cipriani-ban szállnak meg, ahol részt vehetnek egy '20-as éveket idéző mulatságon - adja hírül a Travel and Leisure.

  Természetesen a vasúti kocsikat is a charleston-korszak bútoraival díszítik, az utasoknak pedig érdemes korhű ruhákba öltözniük, ha szeretnék teljes mértékben elmerülni az autentikus hangulatban, miközben különböző előadások szórakoztatják őket. Az árak 3760 fontnál kezdődnek, és magukban foglalják a jegy mellett a szállást, a partibelépőt, valamint a vonaton történő étel- és italfogyasztást.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!