Utazási szakértőt keres a Buckingham-palota

  A Buckingham-palota utazási tanácsadót keres, aki gondoskodik róla, hogy a királyi család a lehető legköltséghatékonyabb és környezetbarátabb módon utazzon. A királyi utazási igazgató elnevezésű pozíció, melyet nemrégiben hirdettek meg, 85 000 fontos fizetéssel jár - szúrta ki az Insider a királyi család álláshirdetését.

  Erzsébet királynő és Fülöp herceg Texasban, 1991-benForrás: SRA JERRY WILSON/wikipedia.org

  Ahogyan a palota szóvivője elmondta, "ez a pozíció kulcsfontosságú és hatalmas felelősséggel jár: A sikeres jelentkező nemcsak a repülőutak szervezéséért felel majd, hanem a királynő magánhelikopterének üzemeltetéséért, hanem a királyi vonat igénybevételének felügyeletéért is felelős".

  Olyasvalakit keresnek, aki jártas a tervezés, a vezetés, az irányítás, a kommunikáció, a tárgyalás, a konfliktuskezelés, az elemzés terén és egyéb, kapcsolódó területeken.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!