Már lehet jegyet venni a Zöld Jövő fesztiváljára

Már készülnek a vajdasági szervezők a jövő évi Green Future Festivalra. A népszerű zenés esemény néhány fellépőjét is beharangozták.

A magyarországi BSW Hiphop formáció már biztos fellépő, illetve a nagy sikernek köszönhetően visszatér ByeAlex és a Slepp zenekar a jövő évi Green Future Festivalra. Már kedvezményes belépőjegyeket is lehet vásárolni.

Lemezlovasok is fokozzák a fesztivál hangulatát - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: 453169

Folyamatosan nő a látogatók száma a rendezvényen, így a szervezők minden évben fejleszteni tudnak szolgáltatásaikon. Igyekeznek aktuális témákkal is foglalkozni, így kerül középpontba a természetvédelem fontossága is.

A Green Future-t jövőre augusztus 13-a és 15-e között rendezik meg, de már most megkezdik a jegyárusítást. Kedvezményes áron 100 darab jegyhez lehet majd hozzájutni a zentai Almási cukrászda Fő utcai üzlethelyiségében. Akinek erre nincs lehetősége, az a rendezvény helyszínén is válthat majd jegyet.

A szervezők a Green Future Festivalt megelőzve több előbulit is szerveznek: 2020. április 12-én, húsvétvasárnap lesz egy nagy rendezvényük a zentai Sportcsarnokban, Green Future Stadium néven, ahol már biztosan fellép David Temessi és Stesha, de érkeznek magyarországi DJ-k is. Június 20-án technofesztiválnak ad otthont a vajdasági település - tudtuk meg a vajdasági Pannon RTV híréből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek