Egy hónap alatt bejárhatja a legnépszerűbb világörökségi helyszíneket

Aki másfél évtizednyi nyaralást szeretne tömbösíteni, és persze ehhez rendelkezésére állnak az anyagi források is, annak jó hírrel szolgál az Icelandair - írja az Iceland Monitor. A légitársaság világkörüli útra indít egy Boeing 757-est, a rendszerint 233 férőhelyes járatra pedig ezúttal csak 75 utas válthat jegyet, fejenként majdnem 100000 dolláros, azaz körülbelül 30 millió forintos áron.

A perui Machu PicchuForrás: Rodolfo pimentel/commons.wikimedia.org/

Ezért a pénzért meglehetősen tömény élménydömpinget kapnak az utazók, a 24 napos kiruccanás alatt ugyanis bejárhatják a világ legismertebb világörökségi helyszíneit a Machu Picchutól Angkor Waton és a Tádzs Mahalon keresztül a jordániai Petráig, eközben pedig a National Geographic szakértőinek előadásait hallgathatják, melyek során bepillanthatnak a legfontosabb tengerbiológiai, antropológiai, régészeti és paleontológiai kutatásokba, valamint megismerhetik a helyi kultúrák főbb jellemzőit.

Az utazáshoz világszínvonalú szállások is járnak, melyek között két, a helyi lakáskultúrát felelevenítő National Geographic kunyhó is lesz, Bhutánban és Tanzániában. A részletes útiterv a National Geographic oldalán tekinthető meg.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek