Koncertözönnel nyitja a szezont Szerbia legnagyobb sícentruma

A 10. Ski Opening idén december 5. és 8. között zajlik majd a szerbiai Kopaonikon, ahol idén sem aprózzák el az ünneplést. A 2019/2020 síszezon fergeteges balkán-bulival veszi kezdetét, amelyet a Grand hotelben tartanak majd - írja a Turistički Svet magazin.

Nemsokára startol a síszezon a Kopaonikon - illusztrációForrás: Shuttesrtock / Készítette: Djordje Novakov

A december 6-án megrendezésre kerülő nyitópartin a híres szerb énekes, Aca Lukas felel a jó hangulatért, akit a Mega Band kísér majd, balkáni hangulatot varázsolva a színpadra.

Másnap, december 7-én Jelena Karleuša, az ország egyik legnagyobb pop dívája szórakoztatja a vendégeket. Fellép még a jól ismert klubénekes, Nenad Cvijetić is.

A fellépők már bejelentették, a résztvevők fantasztikus bulikra számíthatnak, a jelentkező vendégek száma pedig már most meghaladja a 10 ezret.

A Grand hotel vendégeit különféle kedvezmények várják majd ezeken a napokon. Ők két legnagyobb ikon, Aca Lukas és Jelena Karleuša koncertjére ingyen léphetnek be, a többi vendég pedig ide kattintva tud jegyet venni.

Az egy estére szóló jegy 2000 dinár, azaz mintegy 5300 forint, azonban ha mindkét estén ott akarunk lenni, ezt kedvezményesen, 3000 dinárért, vagyis 8000 forintért tehetjük meg.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek