Minden ABBA-rajongó álma ez a hely

  Íme, egy igazi szentély az ABBA rajongóinak: alhatnak a zenekar platinalemezeivel díszített szállodai szobákban és megnézhetik a történetét bemutató múzeumot is. Mindezt a stockholmi Pop House Hotelben tehetik meg, ami az ABBA-múzeum épületében kapott helyet – olvasható a Daily Mail Online cikkében. 

  Kettő az egyben: szállás és múzeum is várja a rajongókatForrás: Leif Jørgensen/Wikimedia

  A szálloda a várost alkotó sok sziget egyikén, a lenyűgözően gyönyörű Djurgårdenen fekszik, ami a Stockholmot alkotó számtalan sziget közül a második legnagyobb.

  A szobák falait arany- és platinalemezek díszítik. Ezek valódi emléklemezek, amelyeket az első millió eladott példánytól a huszadik millióig kaptak a zenekar tagjai.

  A múzeumban folytatódik az ABBA-láz. A zenei utazás az ABBA előtti időszakból indulva kezdődik, amikor még mind a négy zenész szólistaként vagy más zenekarok tagjaiként élte sikeres karrierjét.

  Ebben a múzeumban olyan tárgyak is vannak, amelyek még a legnagyobb rajongóknak is igazi csemegét jelentenekForrás: Eigenes Werk/Wikimedia

  Természetesen megemlékeznek az 1974-es évről is, amikor a tagok már együtt, a Waterloo című dalukkal megnyerték az Eurovíziós Dalfesztivált, és világhírűek lettek, emellett bemutatják a zenekar 1983-as szétválása óta eltelt időszakot is.

  A zenekar viaszszobraiForrás: Graham C99 (schnappi)/Wikimedia

  A múzeum interaktív szórakozást is ígér: dalokat keverve kipróbálhatják magukat stúdiómérnökként, lehet karaokizni vagy a négy énekes életnagyságú viaszszobrával fotózkodni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!