Fergeteges balkánbulival köszöntheti az újévet a festői tengerparton

A montenegrói Budván nagy durranásnak szánják a szilveszter éjszakai programokat: Budva óvárosának főterén Zdravko Čolićtyal a legendás boszniai szerb énekessel mulathat az, aki ezt a várost választja az év utolsó bulijának helyszínéül. Január elsején a jól ismert turbofolk-csillag, Ceca lesz a sztárvendég - írja a Montenegrói RTV hírportál.

Budva szilveszter éjjelForrás: Shutterstock / Készítette: Olena Z

Budvát öt napon át lakja be az újévi sokadalom: december 28-tól január 1-ig élvezhetik a balkáni partihangulatot az ide látogató turisták. Szombaton, december 28-án fellép a Krugovi u žitu, az Akademia, a Gula és a Psihomodo pop. A következő napon, vagyis vasárnap szintén gazdag koncertsorozat várja a látogatókat: Lena Kovačević lép színpadra, majd 21 órakor városi zene lesz, amit a Refugie Jesus&Apostols zenekar fellépése követ. Ezután a horvát rock banda, Neno Belan koncertjét hallhatja a közönség.

December 30-án a régebbi zene szerelmeseinek kedvez majd Stevan Mandić és John K, míg azt est sztárvendége a híres török DJ Mahmut Orhan lesz.

Kedden, december 31-én délután a gyermekeket invitálják izgalmas játszós foglalkozásra, majd 21 órakor megkezdődik az őrület: a The Grupa nyitja meg az év utolsó estéjét, akiket Nevena Božović és a sokak által ismert, legendás Zdravko Čolić követ.

Az év első napján, hagyományosan délután egy órakor klasszikus zenei koncert lesz, majd este kilenc órakor újraindul a buli: fellép a közkedvelt horvát Hari Mata Hari és a folk zene dívája, Ceca is.

Egyértelműen balkáni hangulatban lehet része annak, aki a tengerparti várost, Budvát látogatja meg az év utolsó napjain. Amennyiben ide utazna szilveszter éjszakájára, érdemes mielőbb szállást foglalni, mert rohamosan fogynak a szabad szobák.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek