Változnak a parkolási szabályok Szabadkán

  Amennyiben autóval indul a szomszédos szecessziós városba, Szabadkára, jó, ha tudja, hogy november 1-től változnak a parkolásra vonatkozó szabályozások.

  Parkolóhelyek a Reichle-palota előttForrás: Shutterstock / Készítette: Ivan Nemet

  A tompai határátkelőhely melletti Szabadkán, a Szabadegyetemnél lévő zárt parkolóban az eddig megszokott 21 óra helyett ezután 23 óráig kell majd fizetni a parkolásért, és a többi parkolóhelyen sem ússzuk meg a díjat: minden zónában 20 óráról 21 órára tolták ki a fizetésköteles parkolás idejét.

  A hétvégi szabályok nem változtak, szombaton az eddig megszokott 14 órától, vasárnap pedig továbbra is egész nap ingyenes lesz a parkolás. A rendelkezésre elsősorban azért volt szükség, hogy összehangolják a szabadkai rendszert más városok szisztémájával. A parkolási díjak ugyanakkor nem változnak, a módosításokat november 1-én a parkolóknál kirakott táblákon is feltüntetik majd - írja a vajdasági Pannon RTV.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!