Már szavazhat az év legjobb turisztikai filmjére

  A filmversenyt szervező CIFFT (Nemzetközi Turisztikai Filmfesztiválok Bizottsága) 1989-ben alakult Bécsben azzal a céllal, hogy a turizmus tematikájában kiemelkedőt nyújtó videós alkotásokat díjazza. Az idei fesztivál legnagyobb esélyesei közé tartozik Dubrovnik-Neretva megye turisztikai kisfilmje, a "Dubrovnik Riviera" - írja a HrTutizam hírportál.

  DubrovnikForrás: Shutterstock / Készítette: Dawid Rojek

  A négyperces alkotás bemutatja a helyi gasztronómiát, varázslatos strandokra kalauzol, láthatjuk benne a természet szépségeit, megismerhetjük a különböző sport- és rekreációs programokat, valamint értesülhetünk a legjelentősebb kulturális eseményekről és helyszínekről, amelyek számot tarthatnak a turisták érdeklődésére. Az alkotás a Balduči film és Dubrovnik-Neretva megye együttműködéséből született.

  A szervezet november 12-én adja át a legjobb turisztikai filmért és a legjobb turisztikai reklámért járó díjat a „Minden fesztiválok fesztiválján" Bécsben.  

  A filmekre ide kattintva bárki szavazhat egészen október 25-ig, egy címről azonban csak egy szavazat adható le.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!