Fényűző hotel nyílik XIV. Lajos kedvenc lakóhelyén

  A Versailles-i kastély Franciaország egyik legikonikusabb turisztikai látnivalója, és a jövőben ha valaki nem akar néhány órás séta után elszakadni a királyi lakhelytől, akár meg is szállhat itt, pontosabban a kastély mellett nyíló hotelben.

  A Versailles-i kastélyForrás: Takashi Images/Shutterstock

  Az Airelles Château de Versailles, Le Grand Contrôle 2020 tavaszán nyílik meg, és aki ide jön aludni az tökéletes fényűzésre számíthat. A hotelt 18. századi hangultaban és stílusban rendezik be, a vendégek pedig szabadon járhatnak a kastélyban és a körülötte lévő hatalmas parkban.

  Egyelőre annyit lehet biztosan tudni, hogy az a Christophe Tollemer lesz a belsőépítész, aki már korábban is luxus hotelek berendezésével tette le a névjegyét. Ezen kívül azt is rebesgetik, hogy lesz a hotelben egy mesés spa részleg és Alain Ducasse éttermében lehet majd elfogyasztani az ebédre vagy vacsorára szánt főúri fogásokat, írja a Forbes.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!