Az életét kockáztató magyar fotós felhőkarcolós képein ámul a világ

Rizsavi Tamás nevét minden bizonnyal meg fogjuk jegyezni a cikk elolvasása után, hiszen a magyar fiatalember azért utazott a távol-keleti városállamba, hogy felmásszon a legmagasabb felhőkarcolókra és akár élete kockáztatásával is fényképeket készítsen onnan, olvashatjuk a Daily Mail utazási portálján.

Forrás: Rizsavi Tamás/Facebook

Hongkong nincs híján az égigérő épületeknek, nem véletlen, hogy Rizsavi Tamás ezt a helyszínt választotta úticéljának, hogy vérfagyasztó mélységeket és magasságokat mutasson meg fotóin. Az egyébként mozdonyvezetőként dolgozó Tamás az általa fellelt legmagasabb épületek tetejéről kapta lencsevégre a város lélegzetelállító panorámáját. 

Forrás: Rizsavi Tamás/Facebook

A képeket szigorúan "kipróbálni tilos" címkével kellene ellátni, hiszen míg az egyiken a fotós a lábát lógatja a félelmetes mélység felett, a másikon egy felhőkarcoló szélén fekszik, karját lóbálva az 50 emeletnyi magasságban. 

Forrás: Rizsavi Tamás/Facebook

Rizsavi Tamás a képeket Facebook-oldalán tette közzé, ahol egyébként már 112 ezer követője van. Ahogyan a MailOnlineTravel-nak elmondta, legalább öt magas épületre felmászott, de sohasem félt, mert a mászásra koncentrált. Az épületek között nem egy ötvenemeletes található. 

"Ez mind az adrenalinról és a fotózásról szól. Számomra ez a kikapcsolódás, mint másnak a horgászat például" - beszélt motivációiról a kalandvágyó hobbifotós. 

  

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek