Vendégéjszakára várják a jelentkezőket a Downtown Abbey kastélyába

  A magyar mozikban is látható, TV-sorozatból készült Downtown Abbey című film kastélya hamarosan megnyitja kapuit a turisták előtt. Az angliai Hampshire-ben található, impozáns lakosztály az Airbnb-n lesz foglalható a tulajdonosok, Carnarvon grófja és grófnéja jóvoltából - számol be róla a Guardian.

  Forrás: leefenn-tripp/pixabay.com

  A ház 300 szobája közül az egyiket adják ki november 26-ára két főnek, 150 fontért. A szerencsés kiválasztottak királyi bánásmódban részesülnek majd, és együtt koktéloznak valamint vacsoráznak a grófi párral a szalonban, illetve az ebédlőben, miközben a család komornyikja lesi a kívánságaikat. 

  A vacsora után kávét szolgálnak fel a könyvtárban, majd a vendégek nyugovóra térhetnek a saját fürdőszobával rendelkező, és a 400 hektáros birtokra néző lakosztályukban. Ott tartózkodásuk alatt a látogatók  a tulajdonosok által vezetett magántúrán ismerkedhetnek meg a Highclere-kastély gazdag történetével.

  A szállást október 1-től lehet lefoglalni, de a nyerteseket azok közül választják ki, akik kaptak már pozitív értékelést az oldalon. A jelentkezőknek le kell írniuk üzenetükben, hogy miért lelkesednek a Downton Abbey iránt, a levelek alapján a legkreatívabb jelentkezőket fogják kiválasztani.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!