Van kedve a világ leggyorsabb fészerének tulajdonosánál vendégeskedni?

  Ha mindig is kíváncsi volt rá, hogy mi a Guniness Rekorderek titka, akkor most testközelből is elleshet néhány trükköt. Az Airbnb a Guinness World Records 2020 könyv megjelenése alkalmából 15 rekorder házába enged bepillantást, pontosabban nálunk is lehet szállást foglalni.

  A gyors fészerForrás: Kevin Nicks/Facebook

  A lista nagyon izgalmas, tele csupa olyan vad ötlettel, ami garantálja, hogy a szállásfoglaló nem fog unatkozni. Lakhat például a Pitman házaspárnál Kentben – ők fenyőlapokat zúznak össze puszta kézzel. A feleség 230-at,a férj 315-öt tört össze a kézfejével a rekord kedvéért.

  Vagy itt van például Kevin Nicks, aki a világ leggyorsabb fészerét rakta össze. Ez nagyjából annyit jelent, hogy egy autót alakított át guruló szerszámoskamrának, és meg kell hagyni, hogy elég látványos lett a végeredmény, írja a Daily Mail.

  De tanulhat trükköket Las Vegasban is, ahol Getti Kehayova azt mutatja meg, hogy miként lehet pörgetni a világ legnagyobb – 5 méter átmérőjű – hullahopp karikáját. És így folytatódik tovább a lista. Van, ahol cirkuszi akrobatikát lehet tanulni, van, ahol a világ legnagyobb troll baba gyűjteményét lehet megnézni, és olyan is, ahol tandemugrásban lehet bűvészmutatványokat ellesni – a levegőben.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!