Ízléstelen poszttal robbantotta a twittert egy utazási iroda

Nem könnyű szavakba foglalni azokat az állapotokat, melyek a Dorian hurrikán után maradtak a Bahamákon, a marketing pedig valószínűleg nem a legmegfelelőbb eszköz az események feldolgozására – ahogyan az kiderül a Newsone.com cikkéből.

Persze, nem csoda, hogy sokan szeretnék, ha a főleg turizmusból élő szigetcsoporton az élet mielőbb visszakerülne a normál kerékvágásba, de az, ahogyan az egyik utazási iroda reagált, több kommentelő szerint is ízléstelennek nevezhető. Twitter posztjukban ugyanis ezt írták:

Jó hír! A Paradise Islandet megkímélte a hurrikán, így senkinek nem kell aggódnia az atlantisi nyaralása miatt. Mint helyi partnereink jelentették, ugyan nagyon vizesek lettek, de nem érte kár őket."

– posztolták a világ legnagyobb, szabadtéri tengeri élőhelyeként hirdetett Atlantis Paradise Islandre hivatkozva.

Forrás: wikipedia.org

Eközben a Bahamák többi része sajnos nem mondható ilyen szerencsésnek, az 5-ös erősségű hurrikán legalább 5 ember életét követelte, házakat és intézményeket semmisített meg. A forgószél azóta 2-es erősségűre csökkent, de még mindig heves esőzések és szélviharok sújtják a területet.

A fentebb említett Twitter-poszt olvasói mégis talán az utolsó mondaton akadtak fenn a leginkább, mely szerint AZ ÜZLET NYITVA ÁLL – így, csupa nagybetűvel. Nem is spóroltak a felháborodott kommentekkel, míg voltak, akik a társadalmi felelősséget hangsúlyozták:

Csodás hírek! Akkor talán elszállásolhatják azokat az embereket, akik elvesztették az otthonukat a katasztrófa során, amíg talpra állnak."

Mások a HR-nek üzentek:

Rúgják ki a social média felelőst!"

Forrás: Iain Mill/wikipedia.org

Nem volt hiány a kritikus hangokból:

Szóval azt gondolják, ez így rendben van? A hurrikán még nem múlt el, és sok dolgozó talán napok óta nem hallott semmit a családtagjairól. Azt gondolták, hogy ennyi volt?"

Vizes???? Haha! Azt gondoltátok, menő dolog ezt kiposztolni? És még mindig fenn van?"

Vakáció? Valóban? Legalább 5 ember meghalt, köztük egy 8 éves kisfiú."

Nem épp a legmegfelelőbb idő erre."  

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek