Nehéz lehet üríteni, ha halak tucatjai figyelnek

  Léteznek elég különleges mellékhelyiségek a világ vendéglátóhelyein, és hát valljuk be, nagyot tud dobni egy hely miliőjén, ha kreatív módon oldják meg a toalettet. A japánok ebben is élen járnak, most a Travel+Leisure számolt be egy különleges wc-ről.

  A Hipopo Papa Café a Hajasizaki Macue partvidéken található, és elképesztő látványossággal rukkolt elő a vécéjében: az egyik kabin köré hatalmas akváriumot épített nem kevés pénzből, 270 ezer dollárból (76 millió forintból). A helyiség három fala padlótól plafonig egy-egy vaskos biztonsági üveg, amin túl sok-sok liternyi víz és minket kukkoló halak vannak.

  A japán Hipopo Papa Café vécéje.Forrás: YouTube/megumibell

  Alapvetően a női vécében van az akvárium, de adott esetben a személyzet vezetésével férfiak is szemkontaktust létesíthetnek a halakkal belülről. A café tulajdonosa éveket töltött a kialakítással, nagyjából 12 éve fejezte be azt. Azóta a környék egyik turistalátványossága a vécé, ami a közösségi médiás megosztásoknak hála reklámértékben tán már az árát is visszahozta.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!