Verssorokkal fizethet 150 horvát kávézóban

  Felesleges félretenni apró pénzt a kávéra, ha a költészet világnapján érkezik Horvátországba, ugyanis ezen a napon pénz helyett verssorokat várnak a pincérek az elfogyasztott kávéért és teáért cserébe. Összesen 150 kávézóban lesz érvényes az ajánlat.

  Ilyen panoráma mellett nem nehéz pár sort írni a kávéértForrás: Shuttesrtock / Készítette: Anna Maloverjan

  Március 21-én, azaz csütörtökön lehetősége lesz megmutatni versírói tehetségét. Ráadásul az inspirációhoz akár a tenger látványát is felhasználhatja, mivel számos vízparti kávézó is csatlakozott a mozgalomhoz, de városnézés közben is találhat olyan vendéglátó helyet, ahová beülhet egy ingyen italra.

  Azért is érdemes élni a lehetőséggel, mert a legjobb versekért jutalom is jár, egy kávéfőzőt lehet nyerni az irodalmi alkotással. Az ötven legszebb költeményt egy zsűri választja ki, a bírálóbizottság elsősorban a verssorok hangulata alapján dönt, de a frappáns szóhasználatok és a rímek is plusz pontot érhetnek majd - írja a horvát Dnevnik hírportál.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!