Conchita Wurst szerint ide érdemes elmenni Bécsben

  Conchita Wurstot kérte fel a Journal de Viene, hogy mutassa be Bécset a városba érkező turistáknak.

  2014-ben nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált Conchita Wurst, aki nemcsak tehetségével hívta fel magára a világ figyelmét. Conchita, azaz polgári nevén Thomas Neuwirth azóta igazi ünnepelt hírességgé nőtte ki magát: a legutóbbi Operabálon már világsztárokkal és miniszterekkel táncolt együtt a szakállas hölgy, írja a Turizmus.com.

  Conchita WurstForrás: Conchita Wurst/Facebook

  A több nyelven megjelenő Journal de Vienne az énekest kérte fel arra, hogy adjon tippeket a városba érkező turistáknak. Az ingyenes lapban Conchita saját szemszögéből mutatja be Bécset, és ajánl programokat.

  Az első ilyen rendezvény, amire felhívja a figyelmet, a 2019 –es Europride , melyet június 16-án rendeznek meg, de bekerült a listába az Operaház is, amely idén ünnepli fennállásának 150 évfordulóját. A kiadványban Conchitát végigkísérik a városon, így a képeken látható divatos bisztrókban, sajtkészítő műhelyekben, a Kunsthistorisches múzeumban, a Café Savoyban és Volksgartenben is, Sisi szobra előtt pózolva.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!