Lenny Kravitzcel csábít a Bahama-szigetek

Csinos kis reklámkampányt rakott össze a Bahamai Turisztikai és Légügyi Minisztérium, amibe a szigetvilág híres exportcikkét, a zenész Lenny Kravitzet is bevonták – írja a Drum. Készült egy videóklip is, aminek Kravitz 1998-as dala, a Fly Away adja a háttérzenéjét. Maga az énekes is megjelenik a klip végén, ahogy boldogan vezet egy motorcsónakot.

De persze a Bahama-szigetek sava-borsa is előkerült az azúrkék tengertől a homokos partokon át a környék élővilágáig, cápástul, rájástul, tengerben úszó disznóstul. Kravitz az egyik vezető személyisége lett egy kis tartalomgyártó manufaktúrának, aminek feladata a szigetek népszerűsítése online.

A fent említett Fly Awayt egyébként a Bahamákon írta Kravitz, akit megihlettek a kristálytiszta vizek, a fehér homokos partok és az a sok nyár, amit nagyanyjánál töltött itt. Több kisebb videó is készült a projekthez, az egyiken Kravitz a számára legfontosabb szigeten, Eleutherán vezet körbe. A kampány lényege, hogy az ember meglelje a kalandot itt.

.Forrás: YouTube/The Bahamas

Az online vonal mellett offline hirdetéseket is terveznek, így plakátokat helyeznek el az USA-ban, New Yorkban, Atlantában, Miamiban, Fort Lauderdale-ben, Orlandóban és Houstonban is. Metróállomásokon, plázákban, vonatokon is lehet majd találkozni a hirdetésekkel. Arra is fel akarják hívni a figyelmet, hogy érdemes a szigetek között is mozogni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek