Új elektronikus fizetőkapukat nyitnak a macedón autópályákon

  Jó hírünk van azok számára, akik idén Görögországba tervezik a nyaralást: Macedóniában készülnek az új, elektronikus rendszerű fizetőkapuk, ami azt jelenti, hogy hamarosan az eddiginél gyorsabban lehet keresztülhaladni az országon. A 10-es korridor kapui már működnek. Hamarosan a macedón autópályára érvényes e-kártyákat is meglehet vásárolni.

  Szkopje, autópályaForrás: Shutterstock / Készítette: atdr

  Az elektronikus fizetőkapuk Tabanovac és Bogorodice között a befejezési fázisban vannak, és májustól már üzemelni fognak. Nemsokára Szkopje és Gostivara között is működésbe helyezik az új fizetőkapukat, de itt még javában tart az építkezés, most érkeznek a munkafolyamat második fázisához.

  A macedón fizetőkapukat a jövőben egy központi rendszer segítségével ellenőrzik. Kamerákat helyeznek ki a megállókhoz, amelyek segítségével az ország összes fizetőállomására rálátnak. Probléma esetén az utasoknak is lehetőségük lesz kapcsolatba lépni a központtal, tehát azonnal jelenthetik az esetleges meghibásodást, de akár fizetéssel kapcsolatos segítséget is kérhetnek.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!