Másfél fontért csótányt neveznek el a gyűlölt exről az angol állatkertben

  Egy szakítás soha nem szép. Valaki mindig szenved, vagy éppenséggel gyűlöli a másikat. Mindazoknak, akik szeretnék ezt az utálatot kézzelfogható formába önteni, kitűnő ötlettel szolgál egy angol állatkert.

  A Travel+Leisure cikke szerint csupán másfél angol fontba kerül, hogy a dühünket levezessük, például, úgy, hogy exünkről egy csótányt nevezünk el. A Hemsley Conservation Center, az angliai Kentben Valentin-napra hirdette meg a leleményes programot, mivel valószínűleg a legtöbb embert épp ilyenkor borítja el a szerelmi bánat. Egy kis adakozás az állatkertnek, és már be is mondhatjuk a nevet, amit az intézmény egyik csótánya viselni fog.

  Forrás: chongchit25705/Shutterstock

  A névadáshoz bónuszként egy kinyomtatott elismervény is jár, melyet akár bekeretezve a falra is kirakhatunk, már ha állandóan az exünk nevét viselő csótány gondolatára akarunk ébredni. Vagy akár azt megtehetjük, hogy a szakításon nemrég átesett barátunkat lepjük meg egy ilyen szívből jövő ajándékkal.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!