Lehet, hogy hamarosan a múlté lesz a legtökéletesebb fotós látkép New York-ban?

  New York egyik legkedveltebb fotós helyszíne a Washington Street, Brooklynban - innen ugyanis pazar a kilátás a Manhattan Bridgre, valamint azon túl az Empire State Bulindingre. A tökéletesre komponált kilátás azonban hamarosan örökre eltűnhet egy nagyszabású ingatlan fejlesztésnek köszönhetően, írja cikkében a Travel+Leisure.

  Lehet, hogy nemsokára már csak felhőkarcolókat lehet látni a híd lábainál, a folyó túloldalánForrás: MusikAnimal/Wikipedia

  A tervek szerint négy felhőkarcoló épülhet Manhattan keleti oldalán, ami elzárja majd a folyó felől az Empire State Buildinget. A négy épületből a legalacsonyabb 62, a legmagasabb 79 emeletes lesz, a felhőkarcolók így összesen 6000 embernek teremtenek új otthont.

  Nem mindenkit lelkesít az építkezés gondolta, több szervezet és magánszemély is tiltakozott ellene. A terv azonban egyelőre csak terv, nincs hivatalos engedély az építkezésre. Csupán annyit lehet tudni, hogy szavazni fognak az ügyben, a dátumot azoban még nem tették közzé.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!