Ezen az üvegpadlón csak remegő lábakkal lehet sétálni

A világ legrémisztőbb látványosságai tudnak lenni (a tériszonyosoknak mindenképp) az üvegpadlójú, nagyon magasan lévő kilátók, teraszok. Egy ilyet sikerült megépíteni Thaiföld fővárosában, Bangkokban is – tudósít a Bangkok Charlie helyi magyar utazásszervező Facebook-oldala.

Azt írják, a MahaNakhon Sykwalk pár napja nyitott meg a hasonló nevű MahaNakhon Tower tetején, ami a főváros legmagasabb épülete címet vette el a Baiyoke Sky Hoteltől. Az új épület egyébként is bizarrul fest – a Bangkok Charlie csak "lego-épületnek" nevezi –, hisz olyan, mintha egy üvegtoronyből kis kockákat tépett volna ki a viharos időjárás.

A 314 méteres felhőkarcoló 74., 75. és 78. szintjén található a terasz, aminek üvegpadlóján lehet sétálni. Az ára nem olcsó, csak a 74. emeleti teraszárt 850 bahtot (7300 forintot), a teljes, háromszintes élményért pedig 1050 bahtot (9000 forintot) kell fizetni. Ami még érdekesség a toronyban, hogy Thaiföld legmagasabban lévő tetőterasza is itt üzemel, a felhőkarcoló legtetején.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek