Még mindig tart a strandszezon Horvátországban

  Még szeptemberben is sokan strandolnak a horvát tengerpartokon, legalábbis erről ír az egyik helyi lap. A horvát Slobodna Dalmacija szerint még a hétvégén is rengeteg fürdőző turistát lehetett látni a tengerben, és állításuk szerint ez nem is meglepő, hiszen még javában süt a nap és a víz is kellemes hőmérsékletű, jelenleg 24-25 Celsius fokos.

  Split, HorvátországForrás: shutterstock_

  Split strandjain még mindig hemzsegnek a törölközők, pedig lassan akarva-akaratlanul is véget ér a nyár. A térségbe kedden egy hideghullám érkezik, szeles, esős idővel, amely valószínűleg véget vet az idei strandszezonnak. A napsütésnek ennek ellenére még nem kell búcsút inteni, sőt a horvátországi kirándulásoknak sem. A szomszédos ország csodálatos tengerpartjait egy őszi séta erejéig is érdemes meglátogatni, de egy gyönyörű természetközeli kerékpártúrára sem késő elmenni a Krka Nemzeti Parkba.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!