Ha a legjobb utazási képekre kíváncsi az Instán, ezt kövesse!

  Az Instagram és az utazás manapság kéz a kézben járnak, és nem vitás, hogy a jól sikerült fotók egyre több és több embert sarkallnak arra, hogy utazzon.

  Létezik egy fiók az Instán, ami finoman szólva is sokakat inspirál: összesen 3,2 millió követője van – írja a CNN. A fiók tulajdonosa pedig nem más, mint Ausztrália turisztikai hivatala, a Tourism Australia. A színes csatornát szinte ellepik az olyan cukiságok, mint a koalák és a kenguruk, illetve cetcápák, valamint a káprázatos, tengerparton és hatalmas pusztaságokban készült képek.

  Australia (@australia) által megosztott bejegyzés,

  A 3,2 millió követő mellett az oldal évi húsz százalékos növekedéssel is büszkélkedhet, és havonta százmillió a képek megtekintéseinek száma, így ez a legnépszerűbb fiók a turisztikai témájú csatornák között. 

  Australia (@australia) által megosztott bejegyzés,

  A turisztikai hivatal részben úgy éri el ezt a sikert, hogy az utazókat is bátorítja saját képeik feltöltésére a #SeeAustralia hashtaggel - ezekből napi négyezer érkezik. Ezeket nem kis munka átnézegetni, hogy kiválasszák a megosztásra érdemeseket. A legtöbbet lájkolt posztjuk az újévi sydney-i tűzijátékos volt, mely 220 ezer kedvelést hozott az oldalnak. 

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!