Szó szerint verekedés tört ki a legjobb szelfihelyért a Trevi-kútnál

  Nem könnyű a nyaralás legjobb szelfijét elkészíteni, különösen, ha egy római vakáción azt szeretnénk, hogy a Trevi-kút legyen a háttér. És az is előfordulhat, hogy ezért meg kell küzdeni.

  A minap tényleg ez történt Rómában: turisták verekedtek össze a szelfizésre legjobban alkalmas helyért – írja a Lonely Planet. 

  Figyeljük csak meg, hányan vannak háttal a képen...Forrás: Pixabay

  Egy tizenkilenc éves holland lány keveredett szóváltásba egy 44 éves olasz származású amerikai férfivel, és a vita gyorsan fizikai tettlegességig fajult. Hamarosan repkedni kezdtek a pofonok, és a bunyóban a két fél családja is részt vett. Végül a helyi rendőrségnek kellett a nyolc embert szétválasztani, köztük két 17 éves amerikai és egy 13 éves holland is volt. A rendőri fellépésre felhagytak a verekedéssel, de amikor a járőrök hátat fordítottak, újrakezdték, így azoknak erősítést kellett kérni.

  Bár komoly sérüléseket nem okoztak egymásnak, mind a nyolc személyt a legközelebbi rendőrörsre kísérték, ahol tettlegességgel és fenyegető viselkedéssel vádolták meg őket.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!