Markológépet vezethetnek a turisták Sutomore partján

  Bármennyire is hihetetlennek tűnik, a montenegróiak valóban egy markológépet parkoltak le Sutomore strandján - ezzel akarnak feledhetetlen tengerparti élményt nyújtani a látogatóknak. A nem mindennapi turisztikai látványosság tegnap jelent meg a TravelMontenegro.me facebook-oldalán, a fotón egy sárga színű kanalas-kotró látható, és mellette egy tábla a szolgáltatás áráról. A kis munkagépet akár önök is kipróbálhatják, egy próbavezetésért 2 eurót kell fizetniük.

  Ön is kipróbálná milyen markológépet vezetni a tengerparton?Forrás: facebook / TravelMontenegro.me

  Az ötletre sokan reagáltak, de a vélemények megoszlanak: a legtöbb hozzászóló viccesnek tartja az ötletet, de akadnak olyanok is, akik szégyennek nevezték az egyedülálló turisztikai mókát. Egy valami biztos: nem mindennapi élményben lesz része annak, aki kipróbálja milyen vezetni a kis, sárga munkagépet. A helyiek egyébként nem csak ezzel a vicces turisztikai mutatvánnyal vonzzák a látogatókat, hanem olcsó szálláshelyeikkel is: tengerpartjaikon akár 5 euróért is találnak szállást. Azzal viszont számolniuk kell, hogy a tengervíz tisztasága nem mindenhol elsőosztályú.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!