Ezért ne fizessen százezreket előre a szállásnak!

  A Booking.com világszerte ismert és népszerű rendszere okozott súlyos csalódást magyar turistáknak.

  Magyar lányok osztották meg kálváriájuk történetét a közösségi oldalon – adta hírül a HVG. A lányok még tavasszal foglaltak Máltán egy apartmant, és előre utalással fizették ki érte a pénzt. Megérkezve azonban kiderült: a szállás már nem létezik, rég bezárt.

  Ha nem utal előre, eggyel kisebb esély lesz arra, hogy esetleg csalódás érjeForrás: Pixabay

  A hölgy ötödmagával fizette ki a szállásért az 1240 eurót (nagyjából 400 ezer forint). Amikor megérkeztek, a szállást zárva találták, a hozzá tartozó telefonszám ki volt kapcsolva. A booking.com ügyintézői sem álltak a helyzet magaslatán, amikor az eredeti helytől két városnyira, egy diákszállón akarták elszállásolni a lányokat, akik végül saját maguk találtak új helyet, igaz, a korábbinál is drágábban.

  A helyzet odáig fajult, hogy sem a különbözetet, sem kártérítést nem fizet a szolgáltató, sőt, az ügyintézőkkel való telefonálás költségeit sem téríti meg, ugyanis azokról nem készült hangfelvétel.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!