A Louvre vezetett Beyoncé-túrákat kínál a rajongóknak

  Íme egy jó indok, hogy csemetéjét, feltéve hogy Beyoncé és Jay-Z rajongó, bevezesse a kultúra világába. Ha pedig Ön is a Beyhive-hoz tartozik, a Louvre kihagyhatatlan élményt kínál.

  A kilencven perces vezetett túra a múzeumban azokat az alkotásokat keresi fel, amelyeket a páros Apeshit című klipjében is láthatunk – írja a Travel and Leisure. 

  Egy néger portréja, Benoist festménye a Louvre-banForrás: Origo

  Az idegenvezetésnek összesen tizenhét állomása van, többek között Marie-Guillemine Benoist Egy néger portréja, Jacques Louis David Napóleon koronázása, Théodore Géricault A vágtató lovasok és a Medúza tutaja, és természetesen Leonardo da Vinci Mona Lisa-ját tekinthetik meg az érdeklődők.

  A dolognak pillanatnyilag egy hátránya van: a program egyelőre csak francia nyelven érhető el, az is audioguide-on keresztül. A múzeum azonban tervezi további nyelvek hozzáadását a kínálathoz. Az itt elhangzó szöveg azonban nem abban a kontextusban értelmezi a műveket, amelybe a videóban a zenészek elhelyezték őket (ez többségük esetében az afro-amerikai identitás).

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!