A nyár legújabb őrülete: koporsó formájú gumimatrac introvertáltaknak

  Míg tavaly nyáron az Instagram-oldalakat ellepték a hatalmas felfújható hattyú gumimatracok képei, idén nyár elején pedig a flamingók hódítottak, addig júliusra csendben bekúszott a képbe egy bizarr újítás, a pink színű fedéllel is ellátott koporsó formájú gumimatrac.

  A fura ötlet kitalálója a pom pom floats csapata – Andrew Greenbaum és Ian Felton designerek fogtak össze, hogy megalkossák ezt a humorosnak szánt új vízparti bútordarabot. A pom pom projekt három évvel ezelőtt indult, amelynek filozófiáját az ötletgazdák olyan jelzőkkel ruházták fel, mint vidám, nemtörődöm, szatirikus és fura - olvasható a DesignBoom építészeti magazin oldalán.

  Forrás: POM POM / Kickstarter

  Amint találtak egy olyan gyártót, aki hajlandó volt elvállalni a feladatot, máris neki láttak elkészíteni a pink koporsó-gumimatrac prototípusát, és nem sokkal később már egy Kickstarter-kampányt is indítottak hozzá. A Kickstarter oldalán kisebb cégek, startupok gyűjthetnek adományokat a rajongóiktól ahhoz, hogy a terméküket forgalomba tudják hozni. A csapat közösségi finanszírozós kampánya augusztus 10-ig tart, 120 dollárért cserében pedig már lehet pályázni az első matracok egyikére.

  Forrás: POM POM / Kickstarter

  Ahogy a képeken is látszik, a bizarr koporsó-gumimatracot nem pont azoknak találták ki, akik a társaság középpontjában szeretnek lenni. A mély matrac olyan, akár egy vár vagy egy privát kis sziget, viszont valószínű, hogy elsodródni is könnyebb benne, mint nyitott társain. Ha pedig arra gondolunk, hogy zárt fedéllel fekszünk benne a parton, akkor inkább a csöpögő izzadtság jut róla eszünkbe, mint sem a hűvös kripta.

  Forrás: POM POM / Kickstarter

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!