Túl sokan zuhannak ki mallorcai erkélyekről, vészkonferencia zajlik

  A brit konzult is bevonták a vészkonferenciába, amit Mallorcán tartanak az utóbbi időben megszaporodott halálesetek miatt.

  A magalufi városi tanács brit diplomaták részvételével tart vészkonferenciát, mert túl sok haláleset történt az utóbbi időben – írja a Standard brit napilap. A legutóbbi eset volt az utolsó csepp a pohárban: egy brit fiatalember huszonkét métert zuhant szállodai erkélyéről azt követően, hogy az angol csapat legutóbb nyert a világbajnokságon. A 19 éves fiút azóta intenzív osztályon ápolják. 

  A magalufi szállodasor részleteForrás: Pixabay

  Az elmúlt két hónapban ez már a negyedik eset, nyár elején már két brit és egy francia turista is meghalt Magalufban, Punta Ballena városrészben. Egyikük, egy 19 éves lány úgy zuhant le, hogy rájött, nincs nála a kulcsa, és megpróbált az erkélyelválasztón keresztül átjutni a saját szobájába egy másik erkélyről. 

  A tanács reméli, hogy szakértők bevonásával sikerül valamilyen megoldást találniuk az egyre égetőbb problémára.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!