Péternek hívják? Álomnyaralást nyerhet Pán Péter földi paradicsomába!

Most, hogy nemrég egy Matthew Patrick nevű YouTuber azt állította, hogy megtalálta Pán Péter Sohaországához nagyon hasonlító apró földi paradicsomát egy Belize közeli szigeten, és arról egy animációs videót is készített benne összevetve az animációs film jeleneteit a Karib-tengeri sziget térképén jelzett helyeivel; a helyi turisztikai hivatal felajánlotta, hogy a mese két főszereplőjének neveit viselő két szerencsés Pán Péter-rajongó hamarosan ingyen nyaralhat ebben a földi Sohaországban néhány napig - írja a Travel and Leisure.

Ilyen nagyméretű teknősök is cirkálnak Turneffe Atoll közeli vizekbenForrás: Ethan Daniels / Shutterstock

A Pén Péter mese írója, J.M. Barrie ugyanis soha nem beszélt arról, hogy a bolygónk melyik részén kell keresni Seholország birodalmát, Matthew Patrick azonban addig lapozgatta a könyvet és nézte meg újra és újra a történetről készült animációs filmet, amíg a jelenetek sok apró részleteiből összerakta, hogy ez bizony az apró Turneffe Atoll szigeten is játszódhatna.

A Belizben székelő idegenforgalmi hivatalt is elérte ennek híre, ahol a marketingesek annyira megörültek, hogy mostantól akár a soha fel nem növés, az örök gyerekkor és a gondatlan kortalanság hívószavaival láthatják el porospektusaikat, hogy egyből meghirdettek a mese kapcsán egy nyereményjátékot. Ötnapos vakációt ígérnek a Belize keleti partjának közelében fekvő apró szigeten annak a párnak, aki személyes okmányokkal tudja bizonyítani, hogy egyiküket Peter, másikukat Wendynek hívják, és küldenek egy emailt május 14-ig a BelizeNeverland@gmail.com címre. Így néz ki a Föld nevű bolygón Pán Péter Sohaországa:

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek