Három hónap fizetett világutazás izlandi bázissal? Íme a részletek

Még csak nemrégiben adtunk hírt egy szuper lehetőségről, hogy főállású utazóként tizenegy hónapig a világot járhassa a kiválasztott szerencsés, most újabb izgalmas pályázaton akadt meg a szemünk.

Egész biztosan ez a legjobb nyári munka, mert még megsülni sem kell: a szóban forgó tíz hetet Izlandon kell tölteni – írja a Travel and Leisure. A pályázat kiírója a Wow Air légitársaság, aki a nyertesnek azt is megengedi, hogy egy társat magával hozzon az útra. A feladatuk pedig nem lesz más, mint tíz héten keresztül el-elrepülni a világ több pontjára a légitársasággal, és ott videós tartalmat gyártani.

Forrás: Shutterstock

A nyertes páros június 1. és augusztus 15. között Reykjavík belvárosában lakik majd, és innét indulva járja be a világot. Összesen nyolc külföldi országba utaznak majd el, illetve négy utat tesznek a szigetországon belül. Az egyes utak hossza 2 és 4 nap között lesz. A munkáért havi 4000 dollár (bő egymillió forint) fizetést is adnak, azon túl, hogy a munkaadó állja az utazások, szállás és étkezés költségeit. 

Az úti célokra megérkezve a páros videóblogokat és Instagram tartalmat fog készíteni, melyekben bemutatják a hely gasztronómiáját, éjszakai életét, programjait, illetve azt, hogy mennyire kedvesek a helyiek és mennyi pénzből lehet ott boldogulni. A munka végén a teljes tartalomból egyetlen, nagyobb lélegzetű videót kell összeállítaniuk.

A Wow Air összesen 38 úti célra indít járatokat az Egyesült Államokba és Európába. Pályázni azok tudnak, akik elmúltak 18 évesek, és rendelkeznek Facebook-fiókkal. A pályázat abból áll, hogy egy kétperces videót kell feltölteniük, melyben bemutatják szülővárosukat, ide. A jelentkezési határidő május 14.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek