Nincs ötlete Valentin-napra? Ez a privát sziget még kiadó!

Vajon szerelmes-e egyáltalán az, aki még nem foglalt privát szigetet kedvesének Valentin-napra?

Jó, ígérjük, nem lesz olcsó, de ha épp lánykérést fontolgat, ezzel a helyszínnel, a magát „a világ legeldugottabb privát szigeteként" emlegető belize-i álomnyaralóval nem lőhet nagyon mellé.

Így fest a sziget napnyugtakor - Nézze meg a galériát!Forrás: HomeAway

A jelek szerint ugyanis ez a sziget annyira eldugott, hogy még senki sem bérelte ki február második hetére – írja a Travel and Leisure. Itt aztán a madár sem jár: csak Ön és a kedvese.

A Gladden sziget az északi félteke leghosszabb (egyben a világ második legnagyobb) korallzátonya mentén fekszik: a vendégek a teraszról figyelhetik a cetcápákat, amikor éves vándorlásuk során elhaladnak a sziget mellett. 

Egy kis csobbanó is tartozik hozzá - Nézze meg a galériát!Forrás: HomeAway

A szigeten csupán egyetlen, egy párnak épített szállás található – közel 300 négyzetméteren kellemesen el lehet férni – ahol világszínvonalú, exkluzív kiszolgálásban van része a vendégeknek. A személyzet egy kisebb szigeten, nem messze lakik innét (a képen látszik is, a fősziget mögött), de pillanatok alatt ott teremnek, ha hívja őket. Segítségükkel lefoglalhat egy spa-kezelést egy hajóval elérhető szállodában, vagy akár yachtot is bérelhet.

Ha unatkoznak ketten, biliárdozni bármikor lehet - Nézze meg a galériát!Forrás: HomeAway

Mivel a szálláshely arra törekszik, hogy a pár nyugalmát semmi sem zavarja meg, a vendégek nyomon követhetik, hogy a személyzet bármely tagja épp a szigeten tartózkodik-e feladatai ellátása miatt, vagy teljesen egyedül vannak.

Belize-ben a vegetáriánusoknak egyébként is jó dolguk van, de ezen a szigeten az ínyenceknek is: az épp a környéken járó híresebb séfeket szokták megfogadni az ételek elkészítésére. A szállás éjszakánként 3073 dollárt kóstál; a HomeAway közvetítő kínálatából.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek