Szeretne kávézás közben kígyókkal barátkozni? Itt megteheti

Az elmúlt években megszaporodott az állatos kávéházak száma, elég csak a sydney-i és londoni macskás kávézókra, illetve arra a hongkongi vendéglátó-egységre gondolni, ahol nyuszikat simogathatunk várakozás közben.

A világ első, kifejezetten kígyókra szakosodott kávéháza Tokióban nyílt meg, és bár érthetően nem mindenki rajong a puszta gondolatért, hogy ejtőzés közben hüllők doromboljanak az ölében, a rajongók valószínűleg épp elegen ostromolják majd a helyet – írja az Independent.

A trendi Harajuku kerületben megnyílt Tokyo Snake Center (Tokiói Kígyó Központ) harmincöt egyeddel várja a lelkes látogatókat. Az állatok egyike sem tartozik a mérges kígyók közé. A kávérendelést leadva rögtön egy asztaltársra is szert tehetünk, és a pincérek kioktatják a látogatókat a "kígyó-etikettel" kapcsolatban is.

Hondurasi tej kígyók is vannak a kávézóbanForrás: Flickr.com

A "mindent a szemnek" élmény díja 1000 jen (nagyjából 2300 forint), melybe a választott ital ára is beleértendő. Az itallapon izgalmas alkoholmentes italok, mint mangós tej is vannak, illetve alkoholos italok, mint sör és sangria. A kávézóban sütiket és más harapnivalókat, például hot-dogot is kapni.

Ha a látogató szeretné megsimogatni is a kiválasztott kedvencet, további 540 jent letenniük az asztalra. A harmincöt egyed egyébként húsz különféle kígyófajból kerül ki, többek között brazíliai szivárványos boát is láthatunk itt. Az élményt teljessé teszi, hogy kígyós szuveníreket, képeslapokat és plüssöket is vásárolhatnak az érdeklődők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek