Korcsolyázás a Maldív-szigeteken

  Csak azért, mert véletlenül azt dobta a gép, hogy a Maldív-szigeteken karácsonyozik, nem kell lemondania a korcsolyázásról sem. A Jumeirah Vittaveli Resort úgy döntött, karácsony hetében műjégpályát nyit a tengerparton.

  A hotel vezetősége azt is állítja, hogy ez a jégpálya sosem fog elolvadni – írja a Travel and Leisure. Más műjegekkel ellentétben ugyanis ez kizárólag szintetikus anyagokból készül, így egyáltalán nem kell a jég fagyott állapotban tartásáról gondoskodni.

  Valahogy így...Forrás: Facebook

  A jégpályát a svájci Gliss cég alkotta. Nem csupán olyan érzetű pályát ígérnek, mely teljesen megegyezik a valódi jéggel, a működtetéshez nem fog kelleni sem víz, sem áram. 

  A vendégek a korizás után egyetlen csobbanással az Indiai-óceánban találhatják magukat. A karácsonyi program részeként a Mikulás is meglátogatja őket, majd a parton télies hangulatú gálavacsorán vehetnek részt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!