A mexikói Cancún álommunkát kínál

A mexikói Cancún álommunkát kínál

A népszerű mexikói üdülőhely honlapja, a cancún.com olyan vállalkozó személyt keres, aki fél évig a város nagyköveteként tesztelné a szállodákat – írja az Independent.

Az illető hivatalos posztja CEO lesz, ami jelen esetben nem az angol nyelvben megszokott ügyvezető igazgatót jelent, hanem Cancún Experience Officer-t, azaz Cancúni Élményigazgatót. Munkaköri leírásában szerepel, hogy fél éven át tesztelje az üdülőhely szállodáit és resortjait. Mindezért cserében 45ezer dollár fizetést kap.

Bőven akad kipróbálnivaló hotel a cancúni tengerpartonFotó: Howard Lifshitz / flick.com

 Természetesen ez így túl egyszerű lenne: részt kell vennie a webhely marketingkampányaiban, tanácsadóként segíteni Cancún amerikai társirodáit, és őszinte leírásokat kell kerekítenie a helyi szórakozási és sportolási lehetőségekről.

Cserében a fél év alatt cápák közé merülhet majd, túrázhat a mexikói dzsungelben és ősi romok között. A kellemes fizetést pedig nem kell elköltenie: a város állja a szállását, étkezését és utazását is.

Képes meglátni ebben a munkát?Fotó: Nick K / flick.com

 A világból bárkit szívesen látnak, aki elmúlt 18 éves, és folyékonyan beszél és ír angolul. Jelentkezni 2018. január elsejéig lehet. Az ideális jelölt nagyszerűen fotózik és készít videókat, könnyedén teremt kapcsolatot a helyiekkel, továbbá képes önállóan és produktívan beosztani az idejét.

A jelentkezés első lépése az, hogy december 17. reggel 8 óráig (magyar idő szerint) fel kell tölteni egy egyperces videót a cancún.com saját youtube-csatornájára, amiben a jelentkező elmondja, miért ő az ideális jelölt erre az álommunkára. Ezek után mozgósítani kell a családot és barátokat, ugyanis december 24-ig napi egyszer szavazhatnak a jelöltre. A szavazatok közvetlenül nem számítanak bele az elbírálási folyamatba, de jó mutatói lehetnek annak, milyen közösségi médiakapcsolatokkal rendelkezik az illető.

A legjobb száz jelölt újabb videót készít majd, aztán egyre bonyolódik a kiválasztási feladat. A legjobb öt utazhat majd Cancúnba egy négynapos megmérettetésre. Ha úgy érzi, ezt a munkát önnek találták ki, itt olvashatja a részletes kiírást.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek