Lego-élményház nyílt a dániai Billundban

  Lego-élményház nyílt a dániai Billundban

  Szeptember 28-án megnyitott a dániai Billund új attrakciója: a Home of the Brick (azaz: a Kocka háza) egyszerre múzeum és élménypark – írja a Travel and Leisure.

  A rajongók számára biztosan nem újdonság, hogy Billund, ez a Koppenhágától három órányira található városka az, ahol a Lego megszületett. Ami az új fejlesztést illeti, már maga az épület is a Lego alapelvét tükrözi: a játékosságot. Még a homlokzatát is úgy dekorálták agyagtéglával, hogy úgy tűnjön, az egész ház legóból készült.

  Az épületben található „élményzónákat" színekkel különböztették meg, ennek szellemében a piros a kreatív, a kék a kognitív, a zöld a társas, a sárga pedig az érzelmi funkciókat állítja középpontba. Mindegyik részben más-más kalandokban lehet része a látogatóknak.

  Fotó: Tilok Jalika / Facebook

  Az új élményház napi 2400 látogatót fogad majd. A jegyeket elővételben meg kell venni, áruk 199 dán korona (nagyjából nyolcezer forint) lesz.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek