Helsinki repterére költözik egy színész, hogy bebizonyítsa, milyen jó hely

Helsinki repterére költözik egy színész, hogy bebizonyítsa, milyen jó hely.

Nem mindennapi feladatra vállalkozik Ryan Zhu kínai színész és tévés személyiség: harminc napra beköltözik Helsinki repterére, hogy bebizonyítsa: a finn főváros légikikötője a legjobb a világon.

A repteret üzemeltető cég, a Finavia az Ázsia és Európa közti remek átszállási lehetőségekre is fel akarja hívni a figyelmet a közös akcióval. Nem véletlenül választottak kínai szereplőt a kampányhoz: az ázsiai nagyhatalom lakóit kiemelt ügyfélnek tekintik Helsinkiben - írja a Turizmus Online.

Szeretnénk, ha Ryan Zhu felejthetetlen élményeket szerezne és valóban otthon érezné magát nálunk - mondta Katja Siberg, a Finavia marketingért és kommunikációért felelős elnök-helyettese.

Fotó: Valentin Hintikka / Flickr

A világ leghosszabb átszállásának is titulált #LIFEINHEL program tulajdonképpen egy játékos feladatokkal felturbózott tévés valóságshow, melynek keretében a kínai színész a Helsinki egy kis kabint fog az otthonának nevezni 30 napon át. Naponta különböző kihívások várnak majd rá, miközben megismerkedik a finn életstílussal. Ryan kalandjait a közösségi média felületein naponta lehet majd nyomon követni, október 10-től.

A Sleeping in Airports oldal tavalyi szavazásán egyébként a nyolcadik helyet szerezte meg a finn nemzetközi repülőtér - kíváncsian várjuk, idén sikerül-e javítani ezen a helyezésen a kampány nyomán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek