Egy irodaház tetején épült futópálya Londonban

  Egy irodaház tetején épült futópálya Londonban

  Nem mindennapi edzőhelyen vezethetik le a munkahelyi stresszt egy irodaház dolgozói a brit fővárosban. A londoni White Collar Factory nemrég átadott épületének tetején, 16 emelet magasságban egy fedetlen futópályát alakítottak ki nekik, ahonnan pazar kilátás nyílik sportolás közben a metropoliszra.

  A futópálya tesztüzeme kedden volt, a résztvevők nem meglepő módon imádták. A pálya hossza ugyan nem több mint 150 méter, a friss levegő, illetve maga az élmény azonban valószínűleg kárpótol mindenért. Jelenleg ez London legmagasabban fekvő futópályája, amelyet egy nemzetközileg elismert építésziroda, az AHMM tervezett.

  Fotó: Matt Dunham / MTI / AP

  Maga a komplexum is figyelemreméltó - a hat épületből álló, a rugalmas munkarendet ösztönző irodahelyiségekben stúdiók, közösségi munkaállomások, lakások, éttermek és kávézó is van - természetesen panorámával. A futópálya felett pedig egy zöld terület fekszik nyugágyakkal, ahol olyan cégóriások alkalmazottjai nyújtóztathatják ki a lábukat, mint az Adobe - írja a cityam.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!