Még mindig láthatja a máltai Azúr ablakot

  Még mindig láthatja a máltai Azúr ablakot.

  Hajlandóak vagyunk beismerni, hogy ezúttal tévedtünk: néhány hónappal ezelőtt arról adtunk hírt, hogy soha többé nem láthatja többé Málta nevezetességét, az Azúr ablakot. És mégis: a vízbe omlott természeti csoda most is látható, turisták tucatjai keresik fel – írja a Travel and Leisure.

  Az Azúr ablak állapotának romlásáról már régóta cikkeztek, mégis mindenkit váratlanul ért, amikor a viharos szél és a magas hullámok együttesen romba döntötték március elején. Mint kiderült, most népszerű búvárkodási helyként él második életet. A vízbe omlott hatalmas sziklatömbök pompás víz alatti tájként éledtek újjá.

  Így fest most az Azúr ablakFotó: Eideper / Travel and Leisure

  Bár elismerik, hogy veszteség, ami történt, a búvárok szerint ez a legjobb, ami velük megeshetett – hiszen a Málta és Gozo körüli kristálytiszta vizek amúgy is kedvenc célpontjaik közé tartoznak. Ha Önt ez nem győzte volna meg, mert nem szeret búvárkodni, akkor is ajánlunk öt okot, amiért még mindig érdemes Máltára utazni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!