Az Alkonyat és az Éhezők viadala lesz egy új élménypark témája

Az Alkonyat és az Éhezők viadala lesz egy új élménypark témája

 

Nem csak a Csillagok háborúja rajongóknak áll a világ, és nem Pandora az egyetlen bolygó, ahová elutazhatunk: a Lionsgate, melynek égisze alatt készült az Alkonyat-trilógia és az Éhezők viadala is, úgy döntött, egy élményparkot hoz létre, kissé komorabb felütéssel. Helyszínnek Dél-Koreát választották: itt nemrégiben nyílt egy világszínvonalú üdülő és szórakoztató komplexum, a Jeju Shinwa Resort.

Biztos, hogy szeretnénk átélni, amit Katniss-nek kellett?Fotó: COLOR FORCE / LIONSGATE / COLLECTION CHRISTOPHEL / AFP

A rajongók a filmből ismert képsorok között, újra felépített városok utcáin sétálgathatnak majd, és tematikus hullámvasutakon és más játékokon próbálhatják ki magukat.

Nem kérdés, hogy az éttermek, kávézók és szuvenírboltok is mind ezt a hangulatot adják majd vissza, bár közel sem biztos, hogy mindannyian szeretnénk átélni azt, amit az Éhezők viadalában láttunk.

A tervezett élménypark építése 2018-ban kezdődik, és 2019-ben nyitja meg kapuit a látogatók előtt. Addig is, ha filmélményekre vágyik, utazzon Dubajba, a sivatagi Disneylandbe, mert a Lionsgate ott a Motiongate élményparkot szemelte ki együttműködő partneréül.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek