Bohém dizájner nyaralójában alhat Mexikóban

Bohém dizájner nyaralójában alhat Mexikóban.

A divatrajongók biztosan örömmel fogadják a hírt, hogy a bohém, már-már giccses ruháiról ismert dizájner, Betsy Johnson feltette nyaralóját az Airbnb honlapjára – írja a Travel and Leisure.

Betsy túláradó stílusa az egész házban megnyilvánul
Galéria: Betsy Johnson villa
(Fotó: Abdul / Airbnb)

A dizájner a mexikói Zihuatanejóban található négy hálószobás, hat fürdőszobás, medencés házát adja bérbe, éjszakánként már 618 dollártól. A minimális tartózkodás három éj.

És ami a legizgalmasabb az egészben, hogy a villa teljes berendezése a dizájner ízlését követi: azt az egyedi stílust, ami biztosan senkit sem hagy hidegen. A ház ugyan saját stranddal rendelkezik, de a medencét látva nem biztos, hogy sokan hajlandóak megtenni azt a néhány métert a tengerig, bár erre a célra egy Honda quad áll rendelkezésre.

A garázsban áll egy Jeep Commander is, ha mégis kimozdulnánk, ezenkívül szörfözni, SUP-on evezni, társasjátékozni, lovagolni lehet – és szükség esetén masszőr és jógaoktató is jön a házhoz. Természetesen egy házi konditerem és kerti grillező is rendelkezésre áll. A házban személyzet várja, hogy a vendég kívánságait teljesíthesse.

Több képet is mutatunk, kattintson!
Galéria: Betsy Johnson villa
(Fotó: Abdul / Airbnb)

A BetseyVilla vendégei vásárolhatnak továbbá Betsy saját tervezésű szuvenírjeiből: például törölközőt, trikót vagy bögrét.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek