Íme a világ első, óceánjáró tetejére épített go-kart pályája

 Nem kell ahhoz különösen szeretni a go-kart sportot, hogy el tudjuk képzelni, mekkora élmény lehet egy az óceán kellős közepén egy luxushajó fedélzetén tövig nyomni a gázt. A Norwegian Cruise Line hajótársaság a napokban jelentette be, hogy vízre bocsátja a világ első óceánjáróját, amelynek legfelső szintjére egy komplett go-kart pályát építettek - írja a Digital Trends.

A Németországban tervezett, Norwegian Joy névre keresztelt hajó úszó játékteremként, gyakorlatilag egy tematikus luxushotelként működik, ahol a pazar dizájnba öltöztetett szobák mellett többfajta étterem, kaszinó, számos luxusmárka-üzlet, cirkuszi előadásokra is alkalmas színházterem, külön medencés wellness-részleg, és egy nagyobb, játék-szimulátor szoba is helyet kapott.

 Ferrari által szponzorált versenypályáját ráadásul kétszintesre építették, és a képeket elnézve egy elég komoly dizájnnal támogatták meg. A go-kartok nagy valószínűséggel elektromos meghajtásúak, hogy az állandó füstfelhő és a motorok robbanó hangjai ne zavarják a többi, inkább pihenésre vágyó utast. A hajó üzemeltetője a főleg tehetős kínai turistákra épít, a négyezer férőhelyes hajóra ráadásul több VIP lakosztályt is berendezett, amelyhez már privát, a vendég kívánságát szüntelen leső és teljesítő komornyik is jár.

Fotó: Norwegian Cruise LineForrás: Travelo

 Az idén nyáron első útjára induló óceánjáró egyébként a csúcstechnológia minden darabját a Galaxy Pavilion nevű termében gyűjtötte össze, amelyben - ha valaki mégiscsak képes egy kis időre otthagyni a go-kart pályát - akkor a virtuális valóság szemüvegei, fegyverei és óriás interaktív videós ledfalai között ütheti el az időt 360 fokos térhangzásban, a repülő- és autószimulátorok egyikében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek