Trambulinból lesz a legnagyobb Skócia

Trambulinból lesz a legnagyobb Skócia

Ha arra vágyik, hogy a napot habszivaccsal teli kádakban ugrálva és trambulinon hátraszaltózva töltse, itt a lehetőség: a Glasgow-tól tíz percre található Rutherglenben másról sem szól mostantól az élet. Skóciában április 10-én megnyílt a világ legnagyobb trambulin-arénája – írja a Travel and Leisure.

 A k

Trambulin, míg a szem ellátFotó: Flip Out Glasgow / Facebook

özel hatezer négyzetméteres komplexumban nem csak ugrálni lehet: egy része extrém akadálypálya lesz, melynek a parkour rajongói örülhetnek igazán. A jövő nindzsáinak kedveznek a nindzsa-harcos pályával, de gondoltak a legkisebbekre is: külön trambulinokat tartanak fenn a hét év alatti látogatóknak. A habszivaccsal teli kádakba pedig kacskaringós, zárt csúszdák vezetnek.

A Flip Out Glasgow aréna állítja: egy óra ugrálással ugyanúgy nyolcszáz kalóriát éget el a szervezet, mint egy spinning órán. A kimerült kísérőket éppen ezért sportbár várja, hogy elüssék az időt, ha gyerekeik tovább bírják, mint ők. A létesítményben tematikus programcsomagokra is be lehet fizetni majd; lesz többek között Kis nindzsák, Fitt-szaltó és Sötétedés után elnevezésű program is.

 

Budapestről a Wizz Air heti három járatot indít Glasgow-ba. És ha összemelegedtünk volna a helyiekkel, arra vigyázzunk, nehogy három percnél tovább csókolózzunk búcsúzáskor!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek