Trambulinból lesz a legnagyobb Skócia

  Trambulinból lesz a legnagyobb Skócia

  Ha arra vágyik, hogy a napot habszivaccsal teli kádakban ugrálva és trambulinon hátraszaltózva töltse, itt a lehetőség: a Glasgow-tól tíz percre található Rutherglenben másról sem szól mostantól az élet. Skóciában április 10-én megnyílt a világ legnagyobb trambulin-arénája – írja a Travel and Leisure.

   A k

  Trambulin, míg a szem ellátFotó: Flip Out Glasgow / Facebook

  özel hatezer négyzetméteres komplexumban nem csak ugrálni lehet: egy része extrém akadálypálya lesz, melynek a parkour rajongói örülhetnek igazán. A jövő nindzsáinak kedveznek a nindzsa-harcos pályával, de gondoltak a legkisebbekre is: külön trambulinokat tartanak fenn a hét év alatti látogatóknak. A habszivaccsal teli kádakba pedig kacskaringós, zárt csúszdák vezetnek.

  A Flip Out Glasgow aréna állítja: egy óra ugrálással ugyanúgy nyolcszáz kalóriát éget el a szervezet, mint egy spinning órán. A kimerült kísérőket éppen ezért sportbár várja, hogy elüssék az időt, ha gyerekeik tovább bírják, mint ők. A létesítményben tematikus programcsomagokra is be lehet fizetni majd; lesz többek között Kis nindzsák, Fitt-szaltó és Sötétedés után elnevezésű program is.

   

  Budapestről a Wizz Air heti három járatot indít Glasgow-ba. És ha összemelegedtünk volna a helyiekkel, arra vigyázzunk, nehogy három percnél tovább csókolózzunk búcsúzáskor!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!