Gondolt már arra, milyen lenne daruban aludni?

Gondolt már arra, milyen lenne daruban aludni?

 Sok jól sikerült tréfa kering az interneten április elején. A mostani a kedvencünk azok közül, amikről időközben kiderült: teljesen komolyan kell venni őket – írja a Travel Pulse.

A daru törzsében találhatóak a lakosztályok Fotó: Crane Hotel Faralda Amsterdam / FacebookForrás: Travelo

 A hatalmas Crane Hotel Faralda az Amszterdam külvárosának számító Harlingenben három luxuslakosztállyal kényezteti azokat, akik elég bátrak ahhoz, hogy az éjszakát jó pár méterrel a föld felett, egy darun töltsék. Az amszterdami parti házakra néző létesítmény már a második ilyen jellegű Hollandiában, ugyanis Amszterdam belvárosában eddig is létezett daruhotel. Utóbbi három pompás, ötcsillagos lakosztállyal büszkélkedhet. A két szálloda azonban nem csupán káprázatos panorámájáról híres. Még érdekesebb benne az, hogy a darukat a szél folyamatosan mozgatja, így a látkép a bennük tartózkodók számára állandóan változik.

Aki nem szédült bele a fentiek olvasásába, és még több kalandra vágyik, arra egy szabadtéri forró vizes kád vár a daru leges-legtetején: negyvenöt emelet magasan. Ha tehát kedvet kaptunk volna egy tavaszi kiruccanáshoz Hollandiába, hogy megnézzünk hétmillió tulipánt például húsvétkor, akkor akár itt is megszállhatunk.

Pillanatkép a folyton változó panorámából Fotó: Kees Fopma / Captain Video / FacebookForrás: Travelo

 A fenti panorámát látva biztosan lesz mit mesélni, amikor hazaértünk.

 

Újabb cikkünk ebben a témában:


Nászéjszakai forróság: aludjon a világ legaktívabb vulkánján - 2017.06.16.
Ha éppen nem tör ki, életre szóló élmény lesz. Ha mégis, akkor meg pláne.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek