Lakosztállyá varázsolt életmentő torony

Lakosztállyá varázsolt életmentő torony

Aki szereti a tengerpartot, jó eséllyel kipróbált már tengerparti szállást is, ennél közelebb viszont biztosan nem aludt még a vízhez. Tel-Avivban egy életmentő tornyot alakítottak át szállodai lakosztállyá – írja a The Telegraph.

A Tel-Aviv népszerű strandján, Frishman Beach-en található életmentő kunyhót minden luxussal felszerelték, ami kis helyen szóba jöhet, többek között szabadon álló fürdőkáddal. Baywatch-stílusú fürdőruhát nem szükséges pakolni a vendégeknek, hiszen a strandolók testi épségéért nem ők felelnek majd. Sőt, valójában semmivel nem kell törődjenek, hiszen a szálláshoz privát inas is jár, aki felszolgálja a reggelit, este pedig szobaszervizzel áll rendelkezésre.

A tel-avivi tengerparti sétány végén található Frishman Beach talán nem a legintimebb fürdőzési lehetőség Galéria: Pop-up hotel Tel-AvivbanFotó: Guy Yechiely / The Telegraph

A pop-up szálloda az izraeli turisztikai hivatal és a Brown Hotels közös reklámhadjáratának része. Ennek során több mint ezer résztvevő töltött fel magáról képet az Instagramra, melyen a kezében a #TakeMe2 Tel-Aviv (Vigyél Tel-Avivba) felirat volt olvasható. Mindössze tizenöt pár tölthet itt egy-egy éjszakát, mielőtt a lakosztályt áprilisban visszaalakítják életmentő toronnyá.

Lakosztály kilátással Galéria: Pop-up hotel Tel-AvivbanFotó: Guy Yechiely / The Telegraph

Aki szeretne kipróbálni valami hasonlóan extravagánsat, figyelje a híreket, mert Jeruzsálemben is készülnek pop-up szállodával a közeljövőben. De addig is nézze meg galériánkat!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek